URGENT

PLF prepara una nova Fira Medieval per a finals d’abril

Compartiu aquesta història

 

Ara fa un any el nostre municipi va organitzar la seva primera fira medieval amb caràcter experimental. L’èxit de la primera edició ha engrescat al consistori ha repetir la fórmula de l’any passat, i a finals d’aquest mes s’ha tornat a organitzar la fira medieval, que tornarà a desenvolupar-se en un cap de setmana, en concret el del 27 i 28 d’abril.

Igual que l’any passat hi ha preparada una programació d’activitats i animació per fer més atractiva la fira. En aquest sentit hi haurà cercavila de bufons i actuacions de follets, perfumers, cavallers i dracs.

Ho ha explicat la regidora de Festes i Cultura, Dolors Agüera.

Un cop decidida la repetició de l’experiència, l’organització ha canviat la ubicació. L’any passat es va fer a la plaça de Poppi, però les queixes d’alguns firaires en l’edició de fa un any, s’ha decidit que les parades passin a la Pl del Fòrum Palatiolo, tot i que els espectacles sí es faran a l’escenari de la Plaça de Poppi.

L’organització d’aquesta fira corre a càrrec d’una empresa dedicada a realitzar fires medievals a diferents municipis catalans.

A les parades d’aquest any, degudament ambientades en l’època medieval, s’hi podrà trobar tota classe d’aliments artesanals així com joguines, teixits i d’altres materials, i està oberta durant tot el dia.

Aquesta fira complementa l’oferta que ja hi ha a la nostra localitat i que compta amb els certàmens de Nadal, primavera, de Festa Major i TotCanvi entre d’altres.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics