URGENT

Blanes programa 4 noves càpsules formatives per emprenedors

Compartiu aquesta història

 

l’Àrea de Promoció de la Ciutat ha organitzat per aquest mes quatre noves sessions formatives adreçades a persones emprenedores i empresaris del municipi, així com de poblacions de la seva àrea d’influència. La inscripció és gratuïta i totes quatre jornades s’allotjaran a l’edifici de Promoció de la Ciutat de Blanes, a l’antiga Escola Safa (al polígon industrial).

Les sessions tenen per objectiu millorar la gestió i la competitivitat de les empreses locals en aquests temps complicats per tirar endavant iniciatives empresarials.

 

Així la 1a sessió, que es farà demà dimarts, tractarà sobre el codi de consum de Catalunya, en especial els drets i deures tant de les empreses com dels seus clients. Aquest dijous s’ha programat una sessió per introduir l’e-commerce, és a dir; la venda de productes a través d’internet.

Les tercera jornada, que es farà l’endemà de St Jordi, el dia 24, tractarà sobre la promoció del negoci a través de les xarxes socials i, per últim, el dia 29 la sessió servirà per tractar el posicionament del negoci a través de la xarxa per millorar la seva competència i que aparegui als motors de recerca.

Les inscripcions per participar a les càpsules formatives es poden fer a través de la web del servei de blanespromoció.cat o adreçar-se directament al Servei de Creació i Consolidació d’Empreses de l’Ajuntament

Blanes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics