URGENT

El PSC vol que els dirigents de Caixa Laietana compareguin al Parlament per les preferents

Compartiu aquesta història

 

Aquest dimecres a la tarda, durant la sessió ordinària de la Comissió d’Economia i Finances del Parlament de Catalunya, el PSC va demanat que els directius de Caixa Laietana, integrada actualment a Bankia, compareguin al Parlament de Catalunya. Els socialistes volen que aquests responsables donin explicacions sobre la venda als clients de Caixa Laietana d’ un producte financer no apte per a estalviadors minoristes, com és el cas de les Participacions Preferents.

Aquesta mala praxis ha generat una situació límit a moltes famílies maresmenques, col•locant-los amb una situació molt feble davant els seus estalvis que, actualment, “estan segrestats” per l’entitat, segons apunten els socialistes.

És per aquest motiu que la diputada Alícia Romero ha presentat a la comissió la petició de les compareixences de l’anterior Director General de Caixa Laietana, Sr. Josep Ibern, i l’anterior President de la Fundació Caixa Laietana, Sr. Jaume Boter de Pala. També demanen que hi compareguin un representant de la plataforma Estafabanca i un representant de la plataforma d’afectats per les preferents de Mataró. Aquests últims explicaran als parlamentaris la situació dels afectats davant aquest producte bancari, que només a PLF afectaria a unes 2000 persones.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics