URGENT

Tot a punt per iniciar-se les obres de la nova caserna de Policia de Lloret

Compartiu aquesta història

Serà un nou espai situat al costat del Turó d’en Buc, on ja s’han adequat els terrenys per aixecar l’edifici que acollirà les instal.lacions del cos local de seguretat.

La previsió amb què treballa l’Ajuntament és adjudicar els treballs a finals d’aquest mes de març per iniciar la construcció durant l’abril.

En total 26 empreses s’han presentat al concurs públic per a fer la nova caserna. Com és habitual des de l’esclat de la crisi, totes elles han presentat rebaixes de prop d’un 20% en el preu de sortida, que era de 3 milions 700.000 euros. Segons fonts municipals, aquesta disminució del cost permet quadrar amb molta més facilitat el pressupost de l’Ajuntament. Ara els tècnics estan elaborant un informe de cada plica, amb l’objectiu de triar la millor proposta per a la nova seu de la policia local.

Si les obres comencen a l’abril, tal i com està previst, no caldrà que s’aturin a l’estiu, ja que no es duen a terme en el centre de Lloret sinó al costat del Turó d’en Buc.

La nova caserna de la policia local és una reivindicació històrica dels agents de la vila. Feia molt de temps que reclamaven un espai gran i ampli per poder dur a terme la seva feina com a policies locals de Lloret.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics