radiopalafolls.cat


play

Ara fem

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00 -12:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Inici » El club d’hoquei de Malgrat sorteja un cotxe per finançar l’escola esportiva

El club d’hoquei de Malgrat sorteja un cotxe per finançar l’escola esportiva

COMPARTEIX-HO
, / 672 0

 

El club ha presentat la rifa d’un Fiat Panda, que se sortejarà amb les últimes quatre xifres del sorteig de l’ONCE del divendres 14 de juny.

Els beneficis de la venda de butlletes es destinaran a sufragar les despeses de l’ensenyament de l’hoquei a la mainada. El club explica que els diners recollits per aquesta iniciativa volen fer front al principal inconvenient per a la pràctica d’aquest esport, que necessita força equipament, davant la conjuntura econòmica actual. També es vol fomentar el joc en equip així com els valors esportius, alhora que puguin gaudir dels beneficis saludables que comporta l’activitat física.

En cas que no hi hagi butlleta guanyadora, el Club Patí Malgrat farà donació del cotxe a ASPRONIS, entitat d’atenció i servei a més de 300 persones amb discapacitat intel•lectual i que compta amb un Centre Especial de Treball a Malgrat que dóna feina a 170 persones, 117 de les quals amb discapacitat.