URGENT

Malgrat torna a canviar banyeres per dutxes a la gent gran del municipi

Compartiu aquesta història

 

10 malgratencs es beneficiaran de la 2a edició del programa d’arranjaments per a la gent gran, que impulsen conjuntament la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament.

Aquest programa pretén millorar les condicions de vida d’aquest col•lectiu a través de realitzar treballs i obres a les llars de la gent gran de la localitat amb la intenció d’adaptar la casa a les necessitats de la gent gran.

Amb aquestes intervencions, també es vol garantir una millora a les condicions de seguretat i higiene de les persones grans més vulnerables i que s’afavoreixi l’accessibilitat, l’autonomia personal i la qualitat de vida en els seus domicilis.

En aquest sentit, totes les intervencions van destinades a substituir banyeres per dutxes i les obres duren un dia i mig, com a molt.

Cada un d’aquests canvis costa uns 1.500 euros aproximadament -dels quals un 80% és aportat per la Diputació i el 20% restant, per l’Ajuntament.

Aquest programa beneficiaran a una 10a de persones majors de 75 anys que no hauran d’abonar cap quantitat econòmica per rebre aquestes millores.

Aquesta actuació, que començarà en les properes setmanes, es porta a terme amb la col•laboració del Projecte d’Intervenció Integral de la Verneda i el Castell.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics