radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Inici » Metodo3 va investigar regidors de Blanes i Lloret

Metodo3 va investigar regidors de Blanes i Lloret

COMPARTEIX-HO
, / 793 0

 

Segons ha fet públic el setmanari d’investigació i opinió “El Triangle”, l’empresa d’espionatge ‘Método3’ hauria investigat al portaveu de Moviment Independentista per Lloret (Millor), Marc Fuertes, i també a l’exregidor de l’Ajuntament de Blanes i exdiputat per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Joan Puig.

La llista d’informes publicada hi apareix un ampli nombre de polítics, empresaris i famosos que haurien estat investigats però, en cap cas, especifica qui és la persona o persones que haurien encarregat el treball a ‘Método 3’. Fuertes fou un dels objectius l’any 2011, malgrat ell mateix ha explicat que també va ser espiat el 2006 per ordre de l’empresa Transports Pujol, amb qui va mantenir desavinences i litigis per un suposat tracte de favor en la concessió del servei del trenet turístic de Lloret.

Pel que fa a la investigació del 2011 es desconeix qui l’hauria ordenat però Fuertes s’aventura a afirmar que fou CiU i és que aleshores el portaveu del Millor s’havia convertit en una de les veus més crítiques contra l’aleshores alcalde de Lloret de Mar, el convergent Xavier Crespo, qui li va interposar diverses denúncies per les seves declaracions.

Finalment, l’exregidor a l’Ajuntament de Blanes i exdiputat al Congrés, Joan Puig (ERC), també fou objecte de dues investigacions l’any 2007. La primera consistia en informació general sobre el republicà mentre que la segona -que va tenir lloc durant el mes d’octubre-, feia referència a unes suposades irregularitats urbanístiques. Aquest informe tenia una extensió total de 14 pàgines. Puig va ser, recordem-ho portaveu d’ERC al Congrés, època en la que va protagonitzar alguns polèmics episodis com ara l’assalt a la piscina del periodista Pedro J Ramírez a Mallorca, entre d’altres.