URGENT

Es presenten 170 obres als premis Recvll de Blanes

Compartiu aquesta història

 

A finals de desembre es va tancar el termini de presentació d’obres participants a l’edició d’aquest any dels prestigiosos premis literaris Recvll. Un certamen que atorga 5 premis corresponents a poesia, narració, teatre, retrat literari i periodisme.

En aquest sentit de les 170 obres presentades la majoria ho han fet a la categoria de poesia, amb 55 obres, seguit de narració amb una 50a.

En aquesta 49a edició dels premis Recvll hi ha participat 161 autors d’arreu de Catalunya, però també d’Espanya i d’Europa.

Aquesta xifra és lleugerament inferior a la registrada en la participació aconseguida un any abans pels premis blanencs.

En aquest sentit, segons dades de l’organització, la majoria dels participants són catalans i més concretament de la província de BCN. Enguany hi ha participants del País Valencià i de les Illes Balears i fins a 5 participants de fora de l’Estat. Aquesta internacionalització del premi no s’havia donat amb tanta repercussió en edicions anteriors del certamen.

Davant d’aquestes dades, l’organització assegura que els Premis Recvll respiren bona salut tot i el pas dels anys. La intenció del certamen és servir la llengua i la cultura catalana tot donant l’oportunitat als escriptors novells i d’altres de consagrats de mostrar la seva obra.

Els 49s Premis Recvll es lliuraran el proper mes de març

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics