L’amateur empata a Blanes però manté el liderat

L’equip palafollenc es desplaçava al camp de futbol de Can Borell de la ciutat veïna, per enfrontar-se al Racing Blanenc, un desplaçament no gaire complicat sobre el paper, ja que els blanencs són 11s a la taula amb 8 victòries. Tot i això, el Racing es va avançar al marcador al minut 11, i els palafollencs no van poder igualar el partit fins el min 72.

Tot i l’empat, els palafollencs són líders destacats a la taula a 5 punts dels 2n classificats. La propera jornada l’amateur rebrà a casa al Catalònia, actuals 15s classificats amb 2 victòries en el que va de campionat.

L’equip de futbol juvenil del club palafollenc ha perdut aquesta setmana, 3 a 5, a casa contra l’Arbucienca. Dos dels 3 gols dels palafollencs els va marcar Parera des del punt de penal. El partit va ser de continua alternança al marcador fins al tram final, quan l’Arbúcies es va acabar distanciant del juvenil. Ara els de PLF són 4ts a la classificació i aquest proper cap de setmana visitaran el camp del cuer, el Riells i Viabrea.

Per últim l’infantil va guanyar al camp del Lloret per 0 a 3 amb 2 gols de Monterrubio i un de Noel . Els palafollencs van marcar el ritme als primers passes del partit i al minut 20 ja guanyaven per 0 a 2. L’infantil és 12è a la classificació i rebrà la propera jornada al Tordera que són els 13, tot i que els locals no hauran de patir per perdre la seva posició.