radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Inici » 5 mil signatures contraries a les noves zones blaves de Blanes

5 mil signatures contraries a les noves zones blaves de Blanes

Comarcal Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 916 0

 

Avui fa 15 dies que es van posar en marxa diferents zones blaves a la ciutat, limitant així l’estacionament lliure al gran part del centre urbà. Això ha mobilitzat a 14 associacions de veïns de la localitat que ahir van lliurar al registre de l’Ajuntament 5 mil signatures de suport a un manifest contrari a la implantació d’aquestes zones d’estacionament de pagament.

Principalment, les associacions denuncien que no van ser informades de les intencions del consistori i demanen a l’Ajuntament que canviï les condicions del contracte signat amb SABA per a la gestió d’aquestes zones en els propers 10 anys.

El manifest també considera el preu de l’estacionament massa abusiu i creu que causarà problemes de saturació en aquelles zones on no hi ha regulació.

Per tot plegat les entitats veïnals sol•liciten que l’Ajuntament estudiï un millor model de regulació d’aquestes zones d’aparcament per tal de contemplar les necessitats dels ciutadans i que a més, s’optimitzi l’ús de l’espai públic. Per això es demana que s’introdueixi les esmenes necessàries al contracte amb SABA.

En aquests primers dies de funcionament, les noves zones blaves no estan sent molt utilitzades. Ho mostra un vídeo del portal Blanes al Dia, en el que fa un recorregut per les noves zones d’estacionament regulat en el que es veuen pocs vehicles que hagin optat per aparcar en aquests nous espais de pagament.