radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Inici » Moció de rebuig a l’avantprojecte de nova llei de millora educativa

Moció de rebuig a l’avantprojecte de nova llei de millora educativa

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 593 0

 

Demà divendres, l’Ajuntament de PLF té prevista una nova sessió plenària, la corresponent al mes de gener, i que té 10 punts a l’ordre del dia.

Entre aquests hi ha una moció presentada per ERC i que vol rebutjar l’avantprojecte presentat fa unes setmanes pel ministre d’educació Juan Ignacio Wert, i que alguns apunten que vol promocionar el castellà per sobre del català. En aquest sentit la moció vol demostrar el rebuig a aquesta modificació proposada pel govern centra.

Entre la resta de punts hi ha el canvi del pla parcial de la zona d’entrada de PLF, venint de Blanes, actualment qualificat de sol per a habitatges, per tal d’ampliar la consideració a zona comercial.

També s’aprovarà el conveni amb la Generalitat per cobrar la l’aportació que el govern dóna a l’Ajuntament per cada infant de la guarderia municipal. El conveni correspon al curs 2011-2012 i, tal i com es preveia, ja compta amb una rebaixa dels diners aportats per plaça. Una reducció que passa de 1800€ per nen als 1300€. Una xifra que s’espera que aquest curs encara baixi més.

El ple, que acabarà amb els precs i preguntes, primer dels regidors i després del públic assistent a la sessió.

El ple, com és habitual serà transmès en directe per RP a partir de els 8 del vespre.