URGENT

PLF prepara la seva Rua de Carnaval pel dia 16

Compartiu aquesta història

 

Com és tradició la Rua de Carnestoltes de PLF arribarà una setmana més tard que a la majoria de poblacions veïnes. Enguany serà el vespre del dia 16 de febrer, a les 6 de la tarda, amb una Rua al centre de la nostra vila que agruparà un màxim de 15 carrosses i comparses.

Per participar a la rua palafollenca el consistori valorarà en primera instància a les carrosses de les entitats del poble que, a més, participin activament en el calendari festiu anual de la nostra població. Un altre dels factors que es tindrà en compte a l’hora de obtenir plaça a l’activitat és l’antiguitat de participació en la Rua palafollenca.

D’aquesta 15a, només 12 tindran dotació econòmica en suport a la seva participació. En concret l’Ajuntament de PLF ha reduït les subvencions a carrosses i comparses. Si l’any passat es donaven 150€, aquest any la quantitat es rebaixa lleugerament fins els 125€.

Aquesta gratificació econòmica s’atorgarà per cada carrossa d’almenys 3 m. de llargada per 2 m. d’amplada i que compti amb una comparsa de més de 25 persones. La gratificació també podrà ser atorgada a comparses sense carrossa amb un estil i una disfressa destacada i amb un mínim de 40 persones.

Les inscripcions ja són obertes fins el 4 de febrer i al web de l’Ajuntament hi trobareu tota la informació.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics