radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Inici » L’Olot i l’infantil de bàsquet de PLF es jugaran la setmana que ve el liderat

L’Olot i l’infantil de bàsquet de PLF es jugaran la setmana que ve el liderat

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 542 0

 

Cap dels dos equips afluixa en la seva lluita. Dels 11 partits disputats fins ara, no n’ha perdut cap. Fins aquest proper cap de setmana, que els dos equips més forts de la categoria es trobaran per fi per decidir qui es queda amb el liderat del campionat. El partit serà dissabte a 2/4 de 10 del matí a la pista dels de la Garrotxa.

L’equip infantil és l’únic que ha aconseguit sumar una victòria aquest últim cap de setmana. Els locals han jugat a casa contra el Fornells, i el resultat final és suficientment explicatiu de com va anar el partit. Els palafollencs es van imposar 50 amunt; 70 a 20.

En canvi el sènior no ha començat l’any amb victòria, després de perdre a la pista del Campdevanol 78 a 51. Aquest resultat situa als palafollencs a la penúltima posició amb tres victòries dels 14 partits disputats fins ara. El proper partit serà a casa contra el Calella C, que són 3s a la taula.

El sots 21 també ha perdut en el primer partit de l’any a Palamós per 76 a 48. L’equip no aconsegueix sumar cap victòria en el present campionat i la propera jornada rebrà al Palauet al líder de la classificació, el Cassanenc.

Per últim el junior tampoc ha tingut sort i ha perdut de 30; 75 a 45 a la pista del Maçanet. Això els deixa 7s a la taula a l’espera de rebre aquest proper cap de setmana al 6e classificat el Nou Caules. El partit es farà al Palauet aquesta setmana.