URGENT

Lloret aprova un pressupost de 59 milions

Compartiu aquesta història

Lloret aprova un pressupost de 59 milions

Amb els vots a favor del PSC, ICV i del govern format per CiU i ERC, ahir es va aprovar el pressupost de la ciutat per al 2013, que s’eleva a 59,3 milions d’euros, cosa que significa un lleuger ascens del 0,23% respecte al de l’any passat.

Com s’havia anunciat, tant ecosocialistes com el PSC van donar suport als comptes, malgrat que els socialistes ho van fer posant de relleu les seves discrepàncies amb CiU. Per la seva part, el grup Millor va acusar els grups de vendre’s per molt poc i els socialistes per fer-ho a canvi de la contractació de l’empresa on treballa una de les seves regidores.

Dels 59,3 milions d’€ del pressupost, 7 corresponen a inversions i la resta a despesa corrent, la utilitzada per fer funcionar dia a dia el consistori.

4 de cada 10 € d’inversions estaran destinats a la planta de triatge de residus, subvencionada íntegrament per la Generalitat, i un 18% de pressupost d’inversions serà per pagar la futura piscina municipal. A més, hi ha diverses partides en l’arranjament de carrers i reformes d’equipaments com escoles. Al llarg de l’any, a més, el consistori demanarà un crèdit de dos milions que servirà per més inversions, entre les que hi ha la redacció d’un projecte de remodelació integral de l’avinguda Just Marlès i façana marítim, tal i com recull el pacte amb el PSC. L’Ajuntament ha disminuït l’endeutament en 11 milions en un any.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics