radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Inici » Ofensiva contra les noves zones blaves de Blanes

Ofensiva contra les noves zones blaves de Blanes

Comarcal Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 679 0

 

El regal de reis que ens ha portat l’Ajuntament de Blanes aquest 2013 ha estat una zona blava abusiva durant tot l’any que afecta directament als veïns dels barris de La Perla i Mas Enlaire. Aquest és el text escrit en uns fulls de mà anònims que han apraregut penjades en diferents carrers dels barris afectats per aquesta nova zona blava que l’Ajuntament de Blanes posarà en marxa aquesta setmana.

El text, segons indica Blanes al dia, continua expressant el malestar dels veïns que a partir de demà haurà de pagar per estacionar en aquestes zones de la localitat durant tot l’any, i no com en d’altres zones de la localitat on la zona blava només és operativa en els mesos d’estiu, pel que denuncien un greuge comparatiu.

Els fulls de mà també recorden que aquestes zones també afecten als barris veïns de Quatre Vents, Can Borell y Mas Moixa que ara veuran com cotxes d’altres veïnats intenten aparcar als seus carrers per culpa d’aquestes zones blaves.

Els veïns demanen una solució a l’Ajuntament per resoldre aquesta problemàtica, pel que han començat a recollir signatures als comerços propers dels barris afectats.

L’ofensiva contra les noves zones blaves de la ciutat també es viu a internet on ICV-EUIA de Blanes van iniciar una recollida de signatures a través de la xarxa a la que ja s’han adherit més de 1200 persones.

L’ajuntament ha cedit la gestió de les zones blaves a l’empresa Saba, qui ja gestiona els aparcaments del passeig de mar, i a partir de demà començarà a cobrar per estacionar en aquests espais.