radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » Demà s’oficialitzarà la venda dels terrenys d’Inditex

Demà s’oficialitzarà la venda dels terrenys d’Inditex

Economia Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 532 0

 

Demà a les 7 de la tarda hi ha convocada una sessió plenària de l’Ajuntament de PLF de caràcter extraordinari, amb 3 punts a l’ordre del dia.

Dos d’ells fan referència a l’Adjudicació dels terrenys de titularitat municipal que es troben just davant de la nau logística que la multinacional gallega Inditex té a la nostra localitat.

La instal•lació de Bershka a PLF va reportar aquests terrenys a l’Ajuntament que s’han intentat vendre en diferents ocasions i a diferents preus. La crisi ha fet rebaixar el preu de venda inicial previst per l’Ajuntament fins els actuals 90€ per metre quadrat.

 

Finalment l’empresa que es quedarà els terrenys és una companyia de transports vinculada a Inditex, ja que acostuma a fer els transports per aquesta multinacional.

El govern valora positivament la venda dels terrenys per que possibilitarà desencallar inversions que no tenien finançament i alhora permetrà la inscripció d’una flota d’uns 200 camions que pagaran els seus impostos a la nostra localitat a partir d’ara.

En canvi l’oposició sempre s’ha mostrat en contra de la venda del patrimoni municipal ja que consideren que es podria haver aconseguit un preu millor al pactat finalment.

El govern local, amb majoria, adjudicarà demà aquesta venda amb els terminis previstos en l’últim concurs públic. El ple també tractarà el canvi del servei de bar del casal de l’avi de PLF centre.

La sessió començarà, de forma extraordinària a les 7 de la tarda i serà seguida en directe per Ràdio Palafolls.