radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Inici » El portaveu del PSC a PLF demana una teràpia de xoc al partit per parar la frustració.

El portaveu del PSC a PLF demana una teràpia de xoc al partit per parar la frustració.

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 605 0

 

Els mals resultats electorals que arrossega el PSC en els últims comicis catalans, generals i municipals està sacsejant les bases de la formació socialista. El regidor portaveu del partit a PLF, Josep Rueda, que també és membre de l’executiva del PSC i va formar part de la llista electoral encapçalada per Pere Navarro, ha publicat al seu bloc un escrit en el que demana “un electroshock que pari la frustració” que arrosseguen els socialistes “des de fa una dècada”.

Segons el regidor local el PSC necessita una teràpia que ajudi a redreçar les emocions i deslliuri a les bases del “sentiment d’incomprensió, de tristesa i d’inseguretat”. Diu Rueda que hi ha un sentiment antagònic dins el partit entre el que proposen els alts comandaments i el que opinen els militants, cosa que afecta a la cohesió i al sentiment de pertinença al partit.

Tot i detectar i denunciar aquesta situació dins el partit, Rueda proposa buscar el mecanisme per tornar a generar il.lusió , com antídot pel declivi actual del PSC a Catalunya.

Rueda afirma que caldrà que sigui un mecanisme “dur i potent” i que acabarà causant un terrabastall a l’autoorganització del partit.

El PSC ha experimentat fortes patacades electorals en les últimes convocatòries, des de les municipals, on han perdut les principals alcaldies del país, com BCN o Girona, i han experimentat els pitjors resultats a les eleccions catalanes, primer amb José Montilla i després amb Pere Navarro com a caps de llista.