radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Inici » Divendres i dissabte es fa el Gran Recapte d’Aliments arreu de Catalunya

Divendres i dissabte es fa el Gran Recapte d’Aliments arreu de Catalunya

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 570 0

 

Aquest proper 30 de novembre i 1 de desembre als supermercats i mercats d’arreu de Catalunya acolliran aquesta campanya de recollida d’aliments bàsics. L’objectiu és aconseguir que les persones més necessitades del nostre país puguin rebre ajuda alimentària.

La campanya del Gran Recapte es du a terme simultàniament pels quatre Bancs d’Aliments de Catalunya amb la intenció d’informar i sensibilitzar a tota la ciutadania sobre la realitat de la pobresa al nostre país. El Gran Recapte, que compta amb la col•laboració de més de 10 mil voluntaris, també vol afavorir una col•laboració continuada amb els Bancs d’Aliments durant tot l’any. Ho explica la coordinadora de la Gran Recapte a la nostra zona, Maria Morante.

A PLF no hi ha punts de recollida, però sí a Blanes on hi participaran voluntaris de Càritas i El Bon Samarità. A Malgrat es pot dur a els aliments indicats a l’Avd Costa Brava o al supermercat Caprabo. De fet Morante exoplica que en els supermercats col•laboradors es dona una bossa en la que posar els aliments a la iniciativa.

Aquest any, la gran Recapte vol recollir llegums secs, oli, llet i llaunes de conserva de peix. Aquests són aliments d’alt valor nutritiu, que perduren inalterables durant temps, i que són bàsics en l’alimentació de les famílies.