URGENT

Localitzen a Lloret una menor obligada a prostituir-se

Compartiu aquesta història

 

La Policia Nacional ha trobat a la població a la menor d’edat, que estava desapareguda des del maig. La noia vivia a Palma de Mallorca i utilitzava documentació d’una familiar per ocultar la seva edat i evitar ser identificada per la policia.

Arran d’això els agents va detenir dos homes acusats com a pressumptes autors dels delictes de tracta de ser humans, inducció de menors, prostitució i corrupció de menors.

La investigació va començar al maig quan la mare de la noia en va denunciar la seva desaparició. Setmanes més tard però, la dona va rebre amenaces telefòniques d’un desconegut per tal que retirés la denuncia.

Els primers indicis van portar als investigadors sobre la pista de Blanes on podria estar retinguda la noia, que segons la policia, tenia contacte amb persones d’origen romanès vinculades a la prostitució.

Els agents van desplaçar-se fins a la Selva per comprovar si la menor havia estat induïda a marxar de casa seva i a exercir la prostitució a la carretera.

Un cop van detectar el domicili on estava la noia, la policia el va registrar i van localitzar la menor amb la documentació falsa i van detenir als dos homes, un de 22 anys i l’altre de 34.

Els agents van determinar que els dos homes havien obtingut nombrosos ingressos econòmics de l’explotació de la noia i ara s’investiga si hi ha més noies menors explotades per aquests ciutadans.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics