URGENT

Els sindicats preparen la Vaga General de demà

Compartiu aquesta història

Demà dimecres hi ha vaga general a tota Europa. A l’Estat espanyol serà la primera vegada que dins d’un mateix any i amb un mateix govern es convoquen dues vagues generals.

Els sindicalistes que convoquen l’aturada de demà denuncien que les mesures d’austeritat aplicades per les administracions no només no ha restablert la confiança de la ciutadania, sinó que consideren que arrosseguen la societat cap a l’estancament econòmic i la recessió. A més asseguren que les retallades estan desmantellant l’estat del benestar.

Aquests són alguns dels motius pels quals els sindicats han decidit convocar la vaga aquest dimecres, 14 de novembre.

Els sindicats fan una crida a tota la població perquè s’uneixi a la vaga. Saben que hi ha persones a qui els costa renunciar a un dia del salari, però argumenten que s’ho han de prendre com una petita inversió de futur.

Els sindicats demanen també a tots els botiguers que facin l’esforç de tenir tancat i els recorda que la convocatòria és perquè la gent no vagi a treballar però també perquè ningú no consumeixi.

Els sindicats confien en què la vaga d’aquest dimecres, 14 de novembre, tindrà molt de seguiment, i asseguren que aquest tipus de protestes són l’única arma dels sindicats i són molt útils.

Demà RP informarà de la vaga en una edició especial dels informatius de RP al migdia i a la nit, però sense els butlletins horaris. Precisament en motiu de la Vaga, RP veurà alterada la seva programació habitual.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics