Malgrat demana poder pagar la paga doble de Nadal als treballadors municipals

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Tot i que el govern central ha decretat suprimir aquesta paga extra pels treballadors públics, el consistori malgratenc ha demanat expressament per carta a Madrid que li permeti fer efectiu el pagament d’aquesta paga extraordinària al personal municipal.

En una primera missiva, l’alcaldessa de la població, Conxita Campoy, explica al govern espanyol que Malgrat té una hisenda sanejada i es queixa que la norma tracti per igual als ajuntaments imprudents i els consistoris solvents.

Davant d’això Campoy demanava al govern de Rajoy que “reconsiderés la mesura de la supressió de la paga extraordinària i la congelació salarial o, com a mínim, la no aplicació en els Ajuntaments sanejats”.

Aquesta primera carta va rebre una resposta contundent de Madrid, recordant a l’Ajuntament de Malgrat, governat pel PSC i pel PP, que “les disposicions legals són per a tothom”.

L’alcaldessa de Malgrat, ja en una segona carta al govern de Madrid, ha alertat de l’impacte negatiu que pot tenir per a l’economia local el fet que els 400 empleats públic deixin de cobrar la paga doble de Nadal.

Campoy a més demana al govern central que reflexioni sobre com valorar la responsabilitat política d’alguns consistoris i no el politiqueig que alguns han realitzat només pel fet d’haver guanyat unes eleccions”.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics