URGENT

El ple de Malgrat tractarà el Dret a decidir

Compartiu aquesta història

 

Només uns dies després que el ple de PLF aprovés una moció en favor al dret a decidir, Malgrat de mar tractarà una moció similar, presenta la federació CiU al plenari de demà al vespre.

Els nacionalistes han presentat la moció que facilita l’Associació Catalana de Municipis i que només vol donar suport a la possibilitat de realitzar una consulta oberta i democràtica als catalans per tal que siguin aquests els qui decideixin el seu futur model d’organització política. Així la moció no es posiciona en favor de la independència, el federalisme o l’estat de les autonomies, sinó només vol donar suport a la resolució del parlament de Catalunya en la que es va aprovar la convocatòria d’un proper referèndum.

Aquesta és l’única moció que es presenta al ple de Malgrat de Mar, que té 6 punts a l’ordre del dia.

Demà es renovaran els càrrecs de jutge de pau i el seu substitut i s’aprovarà la revisió anual del Padró Municipal d’Habitants amb data 1 de gener de 2012. La sessió de demà al vespre és ordinària i per tan conclourà amb el torn obert de precs i preguntes primer dels regidors i posteriorment del públic assistent.

Es preveu que el proper ple, ja al mes de desembre, es portin a aprovació els pressupostos municipals pel 2013.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics