radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Inici » Mor un motorista a Lloret després de xocar contra un cotxe

Mor un motorista a Lloret després de xocar contra un cotxe

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 523 0

 

La col.lisió es va produir al migdia a la carretera C-63 i va provocar la mort d’un veí de Lloret de 49 anys i de nacionalitat alemanya. Segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT), el motorista va envestir per causes que es desconeixen el cotxe –un Hyundai Coupé– impactant contra un lateral de la part del darrera de l’automòbil. Fins a la zona s’hi van desplaçar un total de vuit patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els sanitaris, però, no van poder fer res per salvar la vida a la víctima. L’home que anava al volant del turisme, en canvi, va resultar il•lès.

Mentre van durar les tasques de gestió del sinistre, els agents de la unitat de trànsit de la Policia de la Generalitat van tallar la via en els dos sentits de la marxa, entre els quilòmetres 2,5 i 3. Això va complicar la circulació per aquest tram, on el pas de vehicles es va restablir quan faltaven pocs minuts per tres quarts de tres de la tarda.

Des de principis d’aquest any, deu motoristes han perdut la vida en carreteres de les comarques gironines.

El d’ahir va ser el segon accident de trànsit a la demarcació en què resulta mort un motorista en només cinc dies de diferència. Dimecres de la setmana passada, va perdre la vida un home a l’autopista AP-7, a Vilobí d’Onyar.