URGENT

Les prostitutes del Maresme i la Selva es reuneixen amb Puig per traslladar les seves queixes

Compartiu aquesta història

 

El conseller d’Interior, Felip Puig, es va reunir aquest dimecres a la tarda amb tres representants de les prostitutes de carretera de la nostra zona, que li van traslladar les seves queixes per la persecució de la qual, segons elles, són víctimes per part dels Mossos d’Esquadra. Les denuncien que, des que s’aplica la prohibició de la prostitució a les carreteres de la Generalitat, es troben menystingudes per alguns agents. Les dones volen que els Mossos respectin l’exercici de la prostitució més enllà dels 50 metres al costat de les vies, tal i com indica la nova llei.

Les prostitutes sostenen que els agents desconeixen les lleis i que des de fa un temps ja no veuen els agents com un punt de suport en matèria de seguretat, sinó que les menystenen i insulten.

 

Ahir, el conseller es va manifestar sobre aquesta reunió, que ha estat la primera entre membres del col•lectiu de prostitutes de carretera i estaments del govern. Puig assegura que la Generalitat

 

farà complir rigorosament la normativa i només la normativa per evitar l’excés de zel d’alguns agents.

I és que una de les queixes de les noies és que els Mossos d’Esquadra s’extralimiten en l’aplicació de la llei, que explicita que no es poden prestar serveis sexuals a menys de 50 metres d’un voral de carretera. Segons expliquen les dones, elles han desenvolupat recursos i eviten posar-se a menys d’aquesta distància, però tot i així les multen.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics