URGENT

Lloret farà un gran arbre de Nadal fet amb ampolles d’aigua reciclades

Compartiu aquesta història

 

Des de fa diversos anys l’Ajuntament de Lloret de Mar treballa per contribuir a obtenir un nivell més alt de sostenibilitat ambiental i per fomentar pràctiques que promoguin la protecció i estima per l’entorn. Ara, en unes dates en què ja s’acosta el Nadal, una de les èpoques en què es generen més residus com embolcalls de regals, vidres o objectes decoratius, el consistori ha iniciat una campanya per a la creació d’un arbre de Nadal construït a partir d’ampolles d’aigua de plàstic.

Per poder fer aquest gran arbre de Nadal, ja s’estan recollint els elements necessaris. Així durant aquest dies s’està duent a terme la recollida d’ampolles buides d’aigua de i mig i de litre i mig a través d’uns punts de recollida que es poden trobar a les oficines de les dependències municipals de Lloret, així com també a les escoles de la localitat.

Un cop recollides les ampolles, seran els escolars, amb l’ajuda d’usuaris del Casal Municipal de la Gent Gran, qui realitzaran conjuntament el treball de reciclatge creatiu i realitzant aquesta decoració de Nadal.

La idea és que es facin estrelles utilitzant aquestes ampolles i, després, decorin una estructura metàl•lica, que farà d’arbre. Una decoració que s’ubicarà a la plaça Pere Torrent per donar color a un espai molt concorregut.

La decoració es complementarà penjant estrelles arreu de la plaça. A més, durant totes les festes es posaran contenidors sota de l’arbre per recollir taps.

D’aquesta manera, la iniciativa compleix dos objectius bàsics: d’una banda consciencia els alumnes de la importància que té el reciclatge i de l’altra, és solidària amb les persones que necessiten taps per finançar operacions d’un cost elevat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics