radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'GorraDimarts, 10:00-13:00
Inici » Unes 150 persones assisteixen a la reunió de les Participacions Preferents

Unes 150 persones assisteixen a la reunió de les Participacions Preferents

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 590 0

El teatre municipal va acollir ahir a la tarda la trobada informativa amb els afectats per aquest producte bancari que amb la crisi ha deixat atrapat a milers de petits inversos, que no poden accedir als seus estalvis.

La reunió pretenia presentar una de les opcions que tenen els afectats per tal d’intentar recuperar els seus estalvis. Els advocats de L’Associació per la Defensa dels Perjudicats d’Entitats Financeres van explicar que s’estan realitzant demandes contra les entitats bancàries que van emetre aquestes participacions preferents i que els jutjats estan donant la raó als petits inversors. Un d’aquests advocats, Antoni Codós, explica que molts inversos van accedir a les preferents sense conèixer els riscos que corrien, pel que es pot anul•lar el contracte amb el corresponent retorn dels diners invertits. Diu que cal agrupar els afectats per zona i entitat bancària per tal d’abaratir les despeses de demandar a l’entitat bancària emissora.

Segons van informar, i després de fer-se soci de l’Associació, els afectats podrien iniciar els tràmits de demanda amb un cost màxim de 500€

 

Els afectats van escoltar atents i esperançats a les possibles solucions judicials, ja que són molts els que van veure en aquest producte una bona manera de millorar els seus ingresso i han quedat amb els estalvis atrapats.

 

La Cristina de St Pol i en Carles de Calella, afectats per aquestes participacions preferents ens expliquen que es senten enganyats, tot i que amb l’esperança de poder recuperar part dels diners dipositats.

A la reunió hi van assistir afectats de PLF, però també d’altres poblacions veïnes. A finals de mes es farà una altra reunió a Mataró. Tot i que les participacions preferents es van concertar en diferents entitats bancàries d’arreu del país, a la nostra comarca va ser, bàsicament, Caixa Laietana, que degut a la seva implantació al Maresme ha deixat molts afectats a la nostra zona.