URGENT

PLF reobre el servei educatiu per a les famílies

Compartiu aquesta història

Un any més la regidoria d’ensenyament ha posat en marxa el servei ideat per assessorar i orientar als pares de la localitat amb dues accions.

D’una banda el servei programa 5 xerrades on es tractaran temes relacionats amb l’educació dels fills. Les trobades volen resoldre dubtes, situacions o senzillament donar informació útil a l’hora d’educar als més petits.

 

Entre les xerrades d’enguany n’hi ha per parlar dels valors en família, en coaching familiar o l’educació en l’adversitat i la frustració.

Les xerrades, que es faran al MiD a les 8 del vespre, comencen la setmana que ve amb la de “valors familiars, s’ensenyen o es viuen?”.

La segona serà al Novembre i la tercera no arribarà fins al febrer.

A banda de les xerrades, el servei d’orientació per a les famílies de PLF, ofereix un espai d’assessorament directe i personalitzat per resoldre consultes o dubtes relacionats amb l’educació dels fills. Aquesta consulta individualitzada s’ofereix sota concertació prèvia els dimecres a la tarda també al MiD

Com en les edicions anteriors aquest servei educatiu per a les famílies és gratuït i realitzat per la logopeda i psicopedagoga Maria Helena Tolosa.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics