radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Inici » Europa atorga 200 mil € de subvenció a PLF per accions medioambientals

Europa atorga 200 mil € de subvenció a PLF per accions medioambientals

COMPARTEIX-HO
, / 669 0

La nostra localitat ha aconseguit una subvenció Feder, el Fons Europeu de Desenvolupament Regional per un valor de 200 mil € durant els propers 4 anys. Aquesta ajuda econòmica està condicionada a que l’Ajuntament de PLF inverteixi la mateixa quantitat, pel que les accions subvencionades per Europa estan cofinançades a parts iguals entre les dues administracions.

Aquests diners, com explica el regidor de Medi Ambient de PLF, Josep Rueda, es destinaran a accions de conservació i millora de boscos, camins i rieres.

En concret Rueda explica que aquesta ajuda de 200 mil€, més els 200 mil€ que haurà d’aportar l’Ajuntament, es projectaran a 4 accions primordials. D’una banda a la neteja de zones verdes municipals i per concertar ajudes per les neteges de les privades, per condicionar les rieres que passen per PLF i que no compten amb ajudes de l’ACA i per últim a redactar els Plans d’Emergències de la nostra localitat.

Els 200 mil€ d’Europa aniran arribant a mesura que es vagin fent les accions prèvia justificació de les despeses.