URGENT

La Policia Local de Malgrat estrena twitter i fa balanç de l’últim any

Compartiu aquesta història

 

Divendres, coincidin amb el dia del patró de la Policia, els responsables policials de Malgrat van passar balanç de l’últim any a la localitat.

A banda de les dades, s’ha destacat la consolidació de la unitat ciclista, la posada en marxa de la Unitat de Recursos Operatius o la incorporació de la Policia Local a la xarxa de comunicacions Rescat de la Generalitat.

A més es va donar a conèixer que des de fa una setmana el cos local de seguretat ha estrenat un compte oficial a la xarxa social Twitter que vol constituir un nou canal de comunicació amb la ciutadania.

Durant l’acte , el cap de la Policia malgratenca, Joaquim Martínez, ha agraït i destacat la col•laboració amb altres cossos policials com la Policia Nacional, la Guàrdia Civil i els Mossos d’Esquadra i s’ha homenatjat als agents que complien 30 anys al servei.

La Policia Local ha lliurat durant l’acte felicitacions i distincions per diferents actuacions a agents, ciutadans i entitats de Malgrat. Entre aquestes destaquen les felicitacions al veí de Malgrat que el passat mes de maig va alertar que estaven robant dins de les instal•lacions de la fàbrica Henkel, així com també les felicitacions als responsables del GEM per la col•laboració durant l’organització de la Triatló i la Cursa del Miner de Ferro, i l’Associació de Barrakes, encarregats de les Barrakes de la festa major de Sant Roc.

Per la seva part, tant el regidor de Convivència i Seguretat, Valentín Rodríguez, com l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy, han destacat l’evolució i la professionalització que la Policia Local de Malgrat durant els darrers anys i han lamentat les retallades al sector públic.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics