URGENT

Els amics de les Arts, Celobert i Pep Bou a la nova programació del Teatre de Lloret

Compartiu aquesta història

El Teatre ha presentat aquesta setmana la seva programació pels darrers tres mesos d’aquest any. En total són onze espectacles programats en aquest nou centre sobretot pels mesos de novembre i desembre.

A l’octubre es podran veure dos espectacles familiars, un de la prestigiosa companyia L’Estaquirot, que presenta Els tres óssos, recomanat per a nens i nenes de 3 a 6 anys, i la peculiar proposta de la companyia Thomas Noone Dance, que presenta “Balbir, el meu avi”, un espectacle de dansa per a infants i joves. També hi haurà un concert benèfic de la Creu Roja.

El mes de novembre és el més fort, amb “Incendis” l’espectacle dirigit per Oriol Broggi i que va triomfar a Barcelona. També es farà una funció de l’Operetta, del Cor de Teatre de Banyoles,.

El novembre acabarà amb el conert d’Els Amics de les Arts que presentaran a Lloret el seu darrer disc, Espècies per catalogar, i la companyia de Pep Bou hi portarà les seves bombolles de sabó.

Al desembre arribarà Celobert, un espectacle protagonitzat per Josep Maria Pou, que també el dirigeix, i Roser Camí, amb el seu recital poètic Veinte poemas de amor y una canción desesperada de Pablo Neruda.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics