URGENT

Blanes introdueix canvis en el sistema de recollida de residus

Compartiu aquesta història

 

Des d’aquesta setmana la recollida de residus “porta a porta” de la zona centre i del Puig de la Dona de Blanes passa a ser altern. D’aquesta manera es recollirà un dia la fracció rebuig i el dia següent la fracció orgànica.

Durant els mesos d’estiu la recollida d’aquestes dues fraccions es feia a diari. D’aquesta manera, segons informa el consistori, la fracció orgànica es recull els dilluns, dimecres, divendres i dissabtes. La fracció resta es pot deixar al carrer els dimarts, dijous i diumenges. Durant els mesos d’estiu s’han recollit diàriament les dues fraccions.

Una altra cosa que es controlarà més a partir d’ara és la correcte utilització del servei. Aquells que dispositin residus impropis el dia que no toca es podria enfrontar a una sanció que pot arribar als 6000€, en el cas d’una infracció greu.

Les sancions greus es multen amb 1.500 € i 300 per a infraccions lleus. Fins ara, les més habituals han estat de 150 euros per no deixar les deixalles el dia adequat.

Per poder demostrar la propietat d’una bossa d’escombraries, els tècnics l’obren i busquen si troben algun document com pot ser una carta que acrediti la procedència de les deixalles

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics