URGENT

PLF prepara un curs de Mediació Social i resolució de Conflictes

Compartiu aquesta història

 

Fins el proper dilluns es pot formalitzar la inscripció al nou curs que proposa l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de PLF. Es tracta d’un curs gratuït i de 20 hores de durada que pot ajudar a complementar la formació d’àmbit social.

Segons Olga Gimenez, tècnica de Promoció Econòmica, el curs donarà enes a professionals dels sectors socials a l’hora d’afrontar problemàtiques i conflictes varis.

En l’època que vivim el curs pot ser una bona sortida per complementar els estudis ja existents i alhora per solucionar els conflictes que es donen al voltant.

El curs, subvencionat al 100% per l’Ajuntament, no té requisits especials per a inscriure’s, tot i que les classes es faran en horari de matí de dilluns a divendres durant la primera setmana d’octubre.

Gimenez explica que les inscripcions s’han de formalitzar abans de dilluns al Punt d’Informació i recorda que només hi ha 20 places disponibles pel curs.

A banda d’aquest curs, l’Àrea de Promoció Econòmica està treballant per programar nous cursos en el proper trimestre com ara de Noves tecnologies o de ocupabilitat per competències que ja es va fer l’any passat.

 

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics