URGENT

Cap de setmana de celebració per les festes de Sant Genís i Mas Carbó

Compartiu aquesta història

Per aquest proper cap de setmana arriben les festes de Mas Carbó. Unes activitats que es realitzaran a la zona del local social, i que s’iniciaran dissabte 25 a les 22:00 de la nit, amb ball i sopar. Les activitats finalitzaran diumenge 26 durant el matí, on tindran lloc diverses activitats per la mainada. Unes festes de Mas Carbó que les organitza l’associació de veïns, amb el suport de l’ajuntament de PLF.

Una de les altres celebracions que també tenim per aquest cap de setmana, són les festes de Sant Genís. Uns actes que es donaran a terme a l’antiga escola, a partir de dissabte 25 Agost amb animació infantil a partir de les 17:00 de la tarda, a càrrec de Ferran Martín, amb l’espectacle anima’t animal! Tot seguit, hi haurà una xocolatada popular.

A les 21:00 de la nit, es durà a terme el sopar popular a càrrec de la Masia Can Gibert, que per més informació, es pot trucar el telèfon 605 95 16 93Sobre les 23:00, ball amb en Jordi Music. Jordi Ballvé, president de l’associació de veïns de Sant Genís, ens ha parla’t del sopar i de la germanor amb que es viu.

Diumenge 26 a partir de les 12:30 es realitzarà l’ofici solemne amb la participació de la coral Palatiolo, i tot seguit es realitzarà una audició i ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Palafolls, al patí de l’antiga escola. Els actes finalitzaran a les 20:00 amb la cantada d’havaneres amb el grup Mar Endins i també hi haurà rom cremat. Ballvé explica que s’ha hagut de retallar amb dies de celebració, i activitats per desenvolupar, però hi ha una bona voluntat per tirar endavant.

Les festes de Sant Genís són unes activitats que s’organitzen des de l’associació de veïns, que enguany celebren el seu 18è aniversari d’existència i conviden a tota la gent del municipi i poblacions de rodalies que participin amb els esdeveniments. Uns actes que reben la col·laboració de l’ajuntament de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics