radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Inici » Dues estacions transformadores d’electricitat tindran control remot en el seu funcionament

Dues estacions transformadores d’electricitat tindran control remot en el seu funcionament

COMPARTEIX-HO
, / 565 0

Segons informa Maresme360, amb la seva edició digital, Endesa ha instal·lat uns dispositius electrònics a dues estacions transformadores d’electricitat, que permetran un control de forma remota en el seu funcionament. Un sistema que permetrà localitzar, d’una manera més ràpida i fàcil, les  avaries i les incidències que puguin succeir a les estacions transformadores i al mateix temps,  tenir-ne una resolució més ràpida. Les estacions en les que s’han instal·lat aquests dispositius donen servei a uns 4.000 clients de les poblacions d’Argentona, Malgrat de Mar i Palafolls.

Els dispositius, s’anomenen telecomandaments, que permeten accionar des del centre de control de la companyia a Barcelona els dispositius de maniobra. Una inversió que ha tingut un cost de 10.500 € des de principis d’aquest any i forma part dels plans i els objectius de millora de la xarxa elèctrica de l’empresa al Maresme.

Amb els nous dispositius, aquestes xarxes elèctriques s’apropen a un model de gestió basat en les anomenades xarxes intel·ligents, un aspecte bàsic de les quals és l’automatització de les seves infraestructures, tal i com informa el portal informatiu.