URGENT

Avui comencen les festes del barri de Santa Maria de PLF

Compartiu aquesta història

Seguim amb l’agenda de celebracions, de les diferents festes, que organitzen els barris de PLF. Per aquest proper cap de setmana, arriben les del veïnat de Santa Maria. El parc de les esplanes, acollirà totes les activitats, que s’inicien, avui divendres, a partir de les 22:00, nit jove, amb la final del concurs de música que han organitzat conjuntament les regidories de joventut de Malgrat i Palafolls. Fernando Redondo, membre de l’associació de veïns de Santa Maria, ens ha explica’t com es presenten les d’aquest any.

Per dissabte, les activitats s’iniciaran a les 11:00 del matí, amb jocs infantils. Per la tarda, a partir de les 19:00, animació per a petits i grans amb el grup La tabola. A les 21:00, exhibició de dansa del ventre a càrrec de l’Elissa Afrah, i a les 22:00 concert amb el grup de rap Mor Lof & Drem. Mitja hora més tard, es tancaran les festes per dissabte amb discoteca mòbil amb Sebas Rider. Diumenge a partir de les 9:00 del mati, IV intercanvi de plaques, a les 10:00, bicicletada fins el Molí d’en Puigvert, amb esmorzar popular i a les 12:00 festa de l’escuma. A les 14:00 dinar popular amb fideuà, uns tiquets que costen 1€ i que s’hauran de adquirir en el bar de les festes. Redondo destaca que la gent participa cada vegada mes, a les festes de Santa Maria, per la varietat d’activitats per tots els públics, i ens remarcat les novetats d’enguany.

Però les activitats, no finalitzen diumenge, sinó dimecres 15, amb partits de futbol, en el Palastadium Lluis Moner,  a les 19:00 de la tarda, Triangular, entre solters-casats-separats i partit femení entre casades i solteres. Totes aquests esdeveniments seran organitzats per l’associació de veïns de Santa Maria, amb el suport del CD Palafolls, l’escola de Dansa Elissa Afrah del casal de la dona i col·labora l’Ajuntament de Palafolls.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics