URGENT

Els terrenys municipals de la zona d’inditex es posaran a subhasta

Compartiu aquesta història

La sessió plenària celebrada ahir per la nit a la casa consistorial, un dels punts en l’ordre del dia, era conèixer com estava la situació i els criteris de valoració del sector 36 “Serra Vallplana”, parcel·les 1 i 2, on l’ajuntament va rebre, de la reparcel·lació de la zona d’Inditex un 10% tal i com indica la llei del sòl. En total són uns 16000 m², que el mateix consistori, va posar a la venda amb un preu de mercat que i que estava valorat amb 240€ m², previ a l’esclat de la crisi econòmica. Per un primer moment es van valorar diferents opcions, si es venia el solar tot complet o es dividia en parcel·les de 1000 m², una opció que va quedar deserta de ofertes. Les xifres de venda han anat a la baixa, durant aquests últims anys arribant actualment en els 90€/ m².  Actualment si que hi ha una oferta formal, per part de una empresa d’Aragó que treballa per Inditex i que esta relacionada amb el transport, i l’aparcament de camions, que estaria interessada amb adquirir el terreny.

L’alcalde de PLF, Valentí Agustí, va explicar que tot i que existeixi l’oferta seriosa per part de l’empresa, no es podrà vendre directament, i s’haurà de realitzar una subhasta publica. Durant el ple, Agustí va explicar com han valorat el cost  dels 90€ en m².

Des de el soci de govern, ICV Juan Andrés Osorio, es va comentar que mantindre un preu tant elevat com els 240€ m² no té sentit, que es perdrien inversions que són necessàries i que s’han de aprofitar els recursos econòmics.

El sisè punt de l’ordre del dia va ser aprovada per els vots a favor del PSC I ICV i els vots en contra dels grups de l’oposició PP, ERC i CIU.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics