URGENT

CIU de Malgrat creu que el govern local esta desgastat i desorientat

Compartiu aquesta història

El principal grup de l’oposició a Malgrat ha lamentat en una nota de premsa, les crítiques rebudes per part dels socialistes malgratencs on la setmana passada, van realitzar un comunicat fent balanç del primer any de mandat, i on criticava l’actitud de les forces polítiques de l’oposició. Neus Serra, portaveu de CIU a l’Ajuntament, creu que les manifestacions realitzades per l’alcaldessa, són fruit de la desorientació i desgast del govern malgratenc, que porta més de vint anys al capdavant de Malgrat.

Serra també acusa als socialistes de que parlin de manca de propostes i poca col·laboració, quan si es repassant els actes plenaris, es constaten les propostes presentades per els convergents. Segons el mateix principal grup de l’oposició, el PSC de Malgrat ha demostrat, amb les declaracions publicades, un desconeixement real del que passa en el Ple de d’Ajuntament, atès que va ser precisament CIU qui va proposar i prioritzar el projecte del passeig marítim, enlloc del projecte de millorar del carrer Llibertat –Sant Elm.

CIU de Malgrat al final del comunicat lamenta de nou, les actuacions realitzades per el govern de la població veïna,  perquè entén que en moments com els actuals, els ciutadans demanen solucions i responsabilitat política i no acusacions que no s’ajusten a la realitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics