radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Inici » Tot a punt per que es realitzi el sorteig dels pisos oficials a PLF

Tot a punt per que es realitzi el sorteig dels pisos oficials a PLF

COMPARTEIX-HO
, / 623 0

Demà, l’auditori de l’escola de musica de PLF acollirà a partir de les 13:30, el sorteig dels habitatges de protecció oficial que s’han construït a la nostra localitat. Desprès d’allargar els terminis d’entrega per diferents motius, les persones agraciades, rebran les claus dels seus nous habitatges. Dolors Aguera, regidora de serveis socials de l’ajuntament de PLF, ens explica que els pisos són d’una 60a de metres quadrats, amb aparcament i traster.

La promoció consta en total de 38 pisos de lloguer de protecció oficial, just a l’entrada del municipi venint de Blanes, al costat de la biblioteca. D’aquests 38, 4 es queden per a la Fundació Aspronis per fer un projecte de pisos tutelats amb els seus usuaris. El preu de lloguer és d’uns 400€ mensuals, incloent-t’hi les despeses de comunitat. Segons la mateixa regidora en total hi han inscrites 38 persones de diferents col·lectius.

Durant tot el dia d’avui, des de l’Ajuntament s’anirà avisant a les persones interessades i inscrites per el sorteig de demà. Aguera recorda que quan finalitzi el sorteig, l’empresa constructora i gestora dels lloguers, és posarà amb contacte amb els nous inquilins per tal de formalitzar el contracte i verificar que compleixen els requisits necessaris.