URGENT

Retards a la línea R1 de Rodalies

Compartiu aquesta història

Una avaria en el sistema de senyalització d’Adif a la Plaça Catalunya ha obligat aquest dilluns al matí a interrompre la circulació dels trens de Rodalies de les línies R1, R2sud, R3 i R4, segons ha informat la companyia Renfe. L’avaria s’ha produït quan passaven cinc minuts de tres quarts de nou del matí. Els trens de la R1 de Rodalies, els de la comarca del Maresme, han hagut de interrompre la seva circulació a conseqüència d’una incidència a les instal·lacions de bifurcació de Marina, que ja s’ha restablert i realitza el seu recorregut habitual.

Derivat d’aquestes incidències a primera hora del matí, els trens de les línies afectades (R1, R2 sud, R3 i R4) registren retards de 40 minuts.

Renfe està informant d’aquesta incidència a través de megafonia de trens i estacions, serveis SMS, Transmet, al telèfon d’informació 900 41 00 41 i al web www.rodaliesdecatalunya.cat i www.renfe.com
Pel que fa a la resta de línies de Rodalies de Catalunya, així com metro, autobusos, tramvies i Ferrocarrils de la Generalitat funcionen amb normalitat a l’àrea metropolitana de Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics