radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Inici » Un pastor torderenc desaparegut es trobat sense vida en una urbanització

Un pastor torderenc desaparegut es trobat sense vida en una urbanització

COMPARTEIX-HO
, / 607 0

La policia local de Tordera va rebre l’avís la matinada de dimarts, de la desaparició d’un pastor que havia sortit, com era habitual, a pasturar amb el seu ramat. En detectar que no tornava a casa, es va iniciar la recerca que es va allargar durant tota la nit de dimarts. A les 7 del matí, es va localitzar el cos sense vida de l’home, en una zona de la urbanització de Terrabrava, en el mateix municipi de Tordera.

Segons fonts de la policia local, la localització del cos ha estat gràcies als gossos del pastor, que es trobaven bordant al costat del seu amo. En la recerca del pastor s’han mobilitzat 6 dotacions dels bombers, 3 de mossos d’esquadra, policia local i serveis mèdics.  Els mossos d’esquadra han obert la investigació per aclarir les causes de la mort, tot apunta que ha estat una mort natural, ja que l’home patia problemes cardiovasculars.

 

Ràdio Tordera