URGENT

La puput contesta al PP amb un video irònic

Compartiu aquesta història

Fa unes setmanes el portaveu del PP a PLF, Óscar Bermán afirmava en una entrevista a RP, que l’Ajuntament promovia indirectament la independencia de Catalunya a través de la Puput. L’entitat és la que havia organitzat una reunió per impulsar l’Assemblea Nacional de Catalunya a PLF ara fa uns mesos.Ara la Puput ha contestat al popular amb un vídeo d’estetica paramilitar en el que donen la raó a Bermán i s’autoproclamen cèl·lula independentista dirigida per la regidora de governació de l’Ajuntament Antònia Petit.

En la lectura d’un comunicat, 4 encaputxats expliquen que un cop descobertes les seves activitats subversives deposen les armes del comando independentista. De fet, segons el video, la Puput significaria;  Proposta per a la Unió Patriòtica Ultra Terrorista.

Bermán va denunciar que La Puput rep una subvenció de 3000 € que haurien servit per finançar la reunió independentista.

En aquest sentit la Puput afirma que la seva subvenció és de 1500€ anuals i que amb aquests diners organitzen totes les activitats que fan durant l’any, com sortides, ginkames, els tres tombs o d’altres. Els encaputxats expliquen a més que d’aquests 1500€ encara no n’han rebut cap en el que va d’any.El vídeo amb to irònic, d’uns 6 minuts de durada, mostra als components de la Puput fent una espècie d’entrenament militar al Parc de Joaquim Ruyra i la lectura del comunicat en el que responen al portaveu popular.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics