El CAP de Malgrat de Mar torna a obrir les 24 Hores fins setembre

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Durant els mesos d’estiu, el Centre d’Atenció Primària  de Malgrat de Mar torna a obrir les 24 hores del dia. Es tracta d’una mesura temporal que té com a objectiu atendre l’augment de població de la zona, durant els mesos d’estiu. L’horari del CAP situat a Av. Costa Brava, era fins ara, de dilluns a diumenge, inclosos festius, de les vuit del matí a les nou del vespre, un horari que es va implantar durant el mes d’octubre del 2011 amb l’argument per part del Departament de Salut d’optimitzar l’atenció sanitària.

Passats els mesos d’estiu és tornarà a tancar el centre durant la nit, quan finalitzi el servei de 24 hores, i on els usuaris que vulguin ser atesos presencialment, a partir de les vuit del vespre, s’hauran de desplaçar-se fins a l’hospital de Calella o al CAP de Pineda, l’únic de l’Alt Maresme, on es mantindrà el servei d’atenció les 24 hores del dia, tal i com ja es implantar durant la passada tardor.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics