URGENT

La CUP denuncia els contractes entre Serhs i alguns centres sanitaris

Compartiu aquesta història

 

Membres de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Barcelona han presentat aquest dimecres, una denúncia davant el Jutjat de Guàrdia de Barcelona en relació a diversos contractes del centre sanitari de les Cotxeres Borbó de Nou Barris, a la capital catalana.

la CUP ha fet constar a la seva denúncia algunes adjudicacions en favor d’empreses del Grup Sehrs de Pineda, presidit pel calellenc Ramon Bagó. Segons denuncien, mentre Bagó exercia com a responsable d’empreses de capital públic o mixt, “hi va haver adjudicacions a empreses privades igualment relacionades amb ell mateix”.

La CUP considera que hi ha una “incompatibilitat manifesta” entre els interessos privats de Bagó com a empresari privat i els interessos públics que representava com a responsable d’empreses públiques.

La mateixa formació ha instat al jutjat a iniciar la instrucció i a donar trasllat a la fiscalia anticorrupció, per tal de determinar si aquestes presumptes irregularitats, i les incompatibilitats entre interessos públics i privats “són constitutives de delicte”.

Fa mesos que la revista Café amb llet de Blanes va destapar que Bagó es podria estar contractant a si mateix tenint en compte que mentre membre d’empreses públiques, aquestes contractaven serveis a Serhs, empresa que ell presideix.

 

Diari Maresme

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics