radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Inici » Malgrat es suma a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible

Malgrat es suma a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible

COMPARTEIX-HO
, / 653 0

 

Fins aquest divendres es commemora aquesta setmana de conscienciació sobre l’energia sostenible a nivell europeu. El municipi veí hi participa organitzant tot un seguit d’activitats per promoure l’estalvi i l’eficiència energètica.

L’Ajuntament de Malgrat està compromès amb aquesta iniciativa des del febrer del 2009 quan es va adherir al Pacte d’Alcaldes/esses contra el canvi climàtic, una iniciativa en matèria de reducció energètica i foment de les energies renovables per al 2020.

Per sumar-se a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible 2012, la Regidoria de Medi Ambient de Malgrat ha organitzat un taller-joc que porta per títol “Juguem amb energia”, adreçat a les escoles del poble, per demà dijous al matí. Una altra de les activitatsm previstes és una enquesta sobre els hàbits energètics, en la qual es pot participar a través de Consensus o bé de la pàgina de Facebook de la Regidoria de Medi Ambient. A més, els informadors ambientals de l’Ajuntament van començar ahir a fer aquesta enquesta també pel carrer, conjuntament amb el lliurament d’una Guia de l’Energia a les persones que hi participin.