radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -18:00

i després

Informatiu VespreDijous, 19:30-20:00
Inici » L’ACEP lliurarà 5 premis de 250 € per a llibres escolars

L’ACEP lliurarà 5 premis de 250 € per a llibres escolars

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 713 0

 

Demà l’Associació de Comerciants i Empresaris de PLF engegarà la promoció d’estiu que enguany repartirà 5 premis de 250€ per material escolar del proper curs. Per poder participar en aquesta promoció caldrà omplir una butlleta per a cada compra realitzada abans de finals de juliol, a qualsevol dels establiments adherits a l’associació. El president de l’Acep, Francesc Tresserras, explica que la promoció del material escolar és de les més acceptades a la població i descriu el procés de participació en aquesta iniciativa.

Els guanyadors es coneixeran el dia 3 d’agost, en el decurs del sorteig ofert en directe per aquesta emissora.

Tresseras aconsella indicar el telèfon mòbil a la butlleta de participació per tal d’estar localitzable el dia del sorteig.

D’altra banda, a partir de demà, també és començaran a repartir les bosses de la compra vermelles reutilitzables, que es podran trobar en els mateixos establiments adherits a l’Acep. Les bosses es van començar a repartir l’any passat entre els clients de la localitat en una campanya que va tenir una bona acollida. Segons Tresserras les bosses es podran obtenir de nou a les botigues associades a partir de demà.

Amb aquestes bosses de la compra reutilitzables, l’Acep vol reduir dràsticament la utilització de bosses de plàstic als establiments comercials de la nostra localitat per contribuir a la conscienciació mediambiental i a la reducció de residus.