URGENT

La parricida de Lloret temia que els serveis socials li prengués les filles

Compartiu aquesta història

 

La britànica acusada de la mort dels seus dos fills, d’11 mesos i 5 anys,a Lloret de mar es va negar ahir a declarar a les preguntes del fiscal i només va respondre les qüestions plantejades per la seva advocada.

 

La dona està acusada d’haver asfixiat als seus dos fills amb una bossa de plàstic a l’habitació 101 de l’hotel Miramar, a Lloret de Mar, al maig de 2010.

 

La defensa esgrimeix que la processada tenia les facultats alterades per una alteració psiquiàtrica i reclama una eximent completa, és a dir, l’absolució.

Tot i que no va contestar les preguntes de l’acusació si es va veure el vídeo on l’acusada admetia el crim i en culpava a la seva filla gran.

Per a la processada, el fet que la seva filla denunciés al seu company sentimental per un delicte de pederàstia, va comportar que el serveis socials britànics tractessin de retirar-li la custòdia dels fills.

 

La dona mai es va creure la denuncia, i ella i el seu company van fugir amb els fills a BCN, on els mossos van detenir l’home dos anys després.

 

De fet aquesta detenció va desencadenar la tragèdia de Lloret i pensant-se que estava perseguida pels serveis socials va fugir a la població de la Selva, on dos dies més tard acabaria asfixiant les criatures.

 

Acte seguit, s’hauria intentat suïcidar de diferents maneres sense èxit.

 

El judici es veu als tribunals de Girona.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics