URGENT

Bermán diu que el govern li havia reconegut que no hi havia diners ni per pagar als treballadors municipals

Compartiu aquesta història

 

El portaveu del PP, Óscar Bermán, va suspendre ahir l’acció de govern del primer any de mandat. El popular considera que hi ha molts assumptes pendents des de fa anys, com les urbanitzacions dels sectors industrials, cosa que per a Bermán, evidencia una mala gestió dels diners públics. El popular creu que el govern no té criteri, ni un model de poble clar.

El regidor recorda que només començar el mandat el govern va haver de demanar diners amb un crèdit ICO, un crèdit legislatura i recentment amb el pla d’ajustament pressupostari. Segons Bermán fins i tot l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, li hauria reconegut que l’Ajuntament no tenia capacitat per pagar les nomines dels treballadors.

El popular considera que el govern municipal viu d’esquena a la ciutadania i als seus problemes i els recomana sortir dels despatxos.

Sobre el pacte de govern va demanar que es faci públic el projecte comú entre PSC i Iniciativa per comprovar si realment s’han acomplert el 40% dels objectius, com asseguren els ecosocialistes.

Bermán va lamentar la manca de lleialtat dels ecosocialistes en tot el procés previ al pacte. Segons el popular, va ser el portaveu d’iniciativa, Juan Andrés Osorio, qui va impulsar i redactar la moció de transparència presentada a principis de legislatura conjuntament per tota l’oposició. Sobre Osorio i la seva entrada al govern, Bermán no enten com es pot passar de ser tan crític amb els socialistes i acabar pactant amb ells en qüestió de setmanes.

D’altra banda el popular creu que cal tutelar el destí de les subvencions que es donen a les entitats palafollenques, per evitar que en facin un ús partidista. Ho diu en referència a les crítiques que va fer fa uns dies sobre que una entitat cultural de PLF, La Puput, hagi promogut la creació de l’Assamblea Nacional Catalana a PLF.

Bermán també a recordat a Osorio que els concerts al Forroll no són el mateix que els balls que monta l’Associació de veïns i que les molèsties als veïns tampoc són les mateixes.

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics