URGENT

ICV-EUiA votarà en contra dels pressupostos de Blanes

Compartiu aquesta història

El grup ha anunciat que no donarà suport a la proposta que demà presentarà l’equip de govern al ple municipal. Un dels seus regidors, Victor Catalan, explica que votar-hi a favor suposaria donar suport a les retallades que s’han fet al consistori i ha recordat que el govern no ha tingut en compte

les seves propostes per aconseguir nous ingressos. El regidor d’ICV, ha lamentat que finalment el PSC, que governa amb minoria, hagi triat a CiU per poder tirar endavant el document pressupostari.

Precisament el regidor va carregar amb duresa contra els dos principals partits. Catalan assegura que “Qui va viure per sobre de les seves possibilitats va ser l’anterior govern de CiU”, i ho exemplifica amb els 24 milions d’euros demanats per l’anterior govern en crèdits, i assegura que aquesta càrrega és la que ara arrossega el poble. Catalán va reconèixer que Marigó no és “culpable”, “però sí còmplice de no denunciar la pèssima gestió que s’havia fet anteriorment”. A més, va criticar que per solucionar-ho es faci pagar “al poble i als treballadors de l’Ajuntament”.

El portaveu dels ecosocialistes a Blanes, Joan Salmeron va afirmar que caldrà preguntar-se per què hi ha pobles que estan bé i d’altres no i va assegurar que aquests pressupostos deixaran “més de 100 persones a l’atur”.

El pressupost municipal de Blanes es debatrà demà al ple, però tot sembla indicar que tiraran endavant, com a mínim amb el vot a favor del govern del PSC i el suport de CiU.

Blanesaldia.com / Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics