radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Inici » Una platja de Sta. Susanna i un altra de Calella aconsegueixen una distinció de qualitat

Una platja de Sta. Susanna i un altra de Calella aconsegueixen una distinció de qualitat

Comarcal

1 minuts

COMPARTEIX-HO
, / 496 0

En total han estat 4 les platges de la comarca que han aconseguit la bandera SICTED, que acredita un compromís amb la qualitat. A banda de les platges de Garbí de Calella i la de Llevant de Sta Susanna, les altres dues de la comarca que han estat reconegudes són de Mataró.

Aquest distintiu es concedeix a empreses, establiments o serveis vinculats al turisme i acredita el compliment de bones pràctiques per assegurar un bon servei al client.

En el cas de les platges, el SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació) avalua aspectes com el control de l’aigua, neteja de la sorra, seguretat, disposició de WC o informació sobre la platja entre d’altres. A tota la província de Barcelona han superat els paràmetres de qualitat 26 platges.

Aquest passat cap de setmana es va lliurar la bandera acreditativa a cada municipi, en un acte oficial que es va fer a Santa Susanna. De fet la nostra comarca és capdavantera en establiments, serveis i empreses que any rere any renoven el seu compromís amb la qualitat. El SICTED està coordinat a la província de Barcelona per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç; Al Maresme, l’ens gestor i coordinador és el Consorci de Turisme del Maresme.