URGENT

El maig acaba amb 31 aturats menys a PLF

Compartiu aquesta història

Per 3r mes consecutiu el nombre de persones sense feina a la nostra localitat s’ha rebaixat. En concret el maig s’ha tancat per sota dels 800 aturats, amb un total de 797 persones sense feina.

Això representa una rebaixa de 31 persones respecte el mateix balanç de l’abril. Des del passat mes de setembre que la nostra localitat no estava per sota dels 800 desocupats.

Tradicionalment el maig és un mes de creació de llocs de treball, excepte l’any passat, quan a PLF va augmentar el nombre d’aturats.

A nivell interanual aquest maig hi ha una 30a més de persones sense feina que ara fa un any.

A nivell comarcal l’atur també ha descendit, però d’una manera molt suau, ja que en el global de la comarca el maig s’ha tancat amb 175 persones menys a l’atur.

L’alt Maresme lidera aquesta petita recuperació coincidint amb la campanya turística. Tan és així entre PLF, Malgrat, Sta Susanna, Tordera i Pineda, la reducció de l’atur ja sumen 180 persones.

Malgrat lidera la davallada dels desocupats aquest maig amb 85 persones menys sense feina. Ara la localitat té 1667 desocupats.

Tordera té ara 1751 persones sense feina, una 30a menys que a l’abril, mentre que Sta. Susanna ha rebaixat en 19 persones les seves llistes d’atur fins arribar a les 253.

Pineda és la més castigada encara per l’atur. El municipi presenta la davallada més lleugera de la zona amb 14 persones menys a les llistes de desocupats. Pineda és encara el municipi amb un nombre més alt d’aturats per sobre de les 2900 persones.

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics